2.27.2008

Wednesday February 27, 2008

"I need fancy food in a cut-glass bowl like the Fancy Feast promises me.  Unless you don't love me enough for a fancy bowl and fancy wet food."

"What's outside this door?  The door that you go through in the morning and you don't come right back and pet me afterwards and sometimes oh god you're not even back after I nap.  I want to go through that door!  It's a magic door!"

"You don't seem to understand that that edge is your side of the bed, and that this quadrant is mine.  Now move over."

"I don't care if that's your dry-clean-only section, it's where I will perch in your closet."

"Oh, I'm sorry, were you reading that?  I'm going to lay on it now."Truthfully, if we were able to teach her just one word, I'd teach her to say "LOL".  Endless hours of joy would result.

1 comment:

Fire Ball said...

Bạn đang muốn đi du lịch ở Đà Nẵng.Nhưng lại đang lo lắng nơi ở cũng như kinh nghiệm để đi du lịch ở Đà Nẵng. Hãy ghé vào Villadanang để có thể xem qua những kinh nghiệm du lịch và thông tin liên quan mà chúng tôi cung cấp cho bạn nhé. Ngoài ra chúng tôi cũng đang cung cấp dịch vụ cho cho thuê biệt thự ở tại đà nẵng đảm bảo giá cả rẻ hơn các nơi khác. Có thể kể đến như Căn hộ Hyatt, Furama Villas Đà Nẵng,... Nếu có nhu cầu hãy liên lạc với chúng tôi nhé. Đảm bảo chúng tôi sẽ không làm bạn thất vọng. Xem thêm các kiến thức hữu ích như email la gi